Mili baba meséi – egyedi rajzok

Mili baba meséi - egyedi rajzok
Mili baba meséi – egyedi rajzok

Elég sok egyedi rajzot készítettem, készítek, mégis viszonylag kevés került fel eddig a referenciák közé, de igyekszem ezekből is megmutatni időnként néhányat.
Különösen kedves a számomra az a két kép, amiket Mili baba anyukája rendelt tőlem. Attól igazán egyediek, hogy meséket, történeteket illusztrálnak, amiket Mili anyukája saját maga írt, vagy ő mesél a kislányának. A képek egy év különbséggel készültek, és nagyon sok kedves személyes kis apróság, utalás került rájuk.

A képek digitálisan készültek.

Készült: 2019. és 2020.

“Mili baba meséi – egyedi rajzok” bővebben

Gyászfeldolgozás illusztráció

Gyászfeldolgozás illusztráció
Gyászfeldolgozás illusztráció

Talán az egyik legnehezebben elkészült illusztrációm ez a kép, ami a Gyászfeldolgozás Módszer témájában készült. Nagyon sokat jelent nekem.
Amikor először hallottam erről a módszerről, akkor nagyon sok érzés, kavargó gondolat, és rengeteg kép jelent meg előttem, de egyiket se tudtam igazán jól megragadni. Éreztem, hogy nagyon fontos téma ez, és nagyon jól szerettem volna megoldani a feladatot. Rengeteg időre, és a kép megálmodójával folyamatos közös gondolkodásra volt szükség ahhoz, hogy végül ez az illusztráció megszülessen.

Gyászfeldolgozás illusztráció
Gyászfeldolgozás illusztráció

Megrendelő:
Graf Orsolya – Hatékony segítség a veszteségek feldolgozásában
www.facebook.com/graforsolya

Készült: 2019.

Illusztrált esküvői arculat

Esküvői illusztráció (Fotó: Sasvári János)
Esküvői illusztráció (Fotó: Sasvári János)

Amikor a testvérem az esküvőjére készült, és megkért, hogy készítsek nekik meghívót erre az alkalomra, illetve még néhány szükséges grafikát, akkor először kicsit megijedtem a feladattól, hiszen nem készítettem azelőtt még ilyesmit – de biztosan rosszul esett volna, ha nem engem kér meg rá. Nagyon nagy öröm volt elkészíteni.
Az ifjú párt ábrázoló rajz pedig nemcsak az esküvői előkészületek és a lakodalom központi eleme volt, hanem faliképként a közös otthonuk dísze is lett.
A meghívón kívül ültetőkártyák, asztalszámok, táblák és pálinka címkék is készültek.

Meghívó az esküvőre
Meghívó az esküvőre
A meghívó belsejébe is kerültek illusztrációk
A meghívó belsejébe is kerültek illusztrációk

Készült: 2019.

Repülős kép a gyerekszobába

Repülős kép a gyerekszobába - Fotó: Halász Tímea
Fotó: Halász Tímea

Sok egyedi képet készítek, tervezem, hogy többet be is fogok mutatni referenciaként, de nem véletlen, hogy pont ezt a piros repülős, rókás faliképet választottam elsőként.
Viszonylag ritkán rajzolok állatfigurákat, ezért különösen izgalmasnak ígérkezett a feladat. Digitálisan rajzoltam, egy kisfiú babszobájába készült. Nagyon kedves a szívemnek. Azt hiszem, gyakrabban kellene állatfigurákat és repülőket rajzolnom.

Készült: 2018.