Karácsonyi képeslap kollekció 2021

A 2021-es karácsonyi képeslap kollekció új képeslapjai

Az idei évben se maradhatott el a karácsonyi képeslapok készítése. A korábbi kollekciók képei közül kiválogattam az igazán népszerűeket, de ezek mellett szerettem volna teljesen új képeket is készíteni.
Az idén négy teljesen új képeslap készült, van köztük néhány olyan, ami teljesen új, eddig még sehol nem volt látható.

A teljes képeslap kollekció az alábbi űrlapon keresztül rendelhető: https://forms.gle/DKV2Ahho8FUZiYG98

Készült: 2021.

Az alábbi képgalériában az új képeket mutatom be.

Karácsonyi képeslap kollekció 2021 részletei…

Képeslapok Hosszúhetényből

Hosszúhetény ihlette képeslapok

Tíz éves koromban, a házunk udvarában ülve, vízfestékkel és színes ceruzákkal próbáltam lerajzolni a Zengőt és a Hármashegyet, hogy hosszúhetényi képeslapokat készítsek belőlük.
Erről a tervemről később sem tettem le, bár sokáig nem próbálkoztam újra. Egy-egy hosszúhetényi témájú képeslap készült azért az utóbbi években, de az idén néhány teljesen új képpel bővítettem a kollekciót.
A képeken visszaköszön a Cseresznyés út, a bánáti bazsarózsák, a vadvirágos rétek, a Zengő, Püspökszentlászló, és a szüleim udvara is.

Az általam készített képeslapokról itt olvashatóak még bejegyzések: szonja.ferling.hu/cimke/kepeslap/

Készült: 2017 – 2021.

Pécsi képeslapok

Pécsi képeslapok

Régóta szerettem volna pécsi témájú képeslapokat készíteni, és többen is jelezték, hogy örömmel látnának ilyesmit tőlem.
Kezdetnek három pécsi témájú képeslap készült, korábbi rajzokból. A Dóm tér, a Ferencesek utcája és a Barbakán jelenik meg rajtuk.

Készült: 2020.

Pécsi képeslapok részletei…

Illusztrált játékkártya

Illusztrált játékkártya

Hosszas rábeszélés után készítettem játékkártyát a rajzaimból. Egy Fekete Péter típusú, párkereső játékra esett a választásom, amihez a rajzaimat használtam.
33 lap, vagyis 33 kép van a csomagban, így ha épp nincsenek játszótársak, akkor nézegetésre, vagy kártyavár építésre is tökéletes.

Készült: 2019.

Illusztrált játékkártya részletei…