Egyedi, illusztrált mézesüveg címkék

Egyedi, illusztrált mézesüveg címkék

Az idei év egyik legszuperebb feladata volt ezeknek a mézesüveg címkéknek az elkészítése a Vernalis Bt. számára.
Hat különböző címkét készítettem, mindegyik címkére a konkrét mézfajtához illő illusztrációk kerültek.

A feladatot valójában annak a méhrajnak köszönhetem, akik nyár elején több körben nálunk landoltak. Okoztak némi aggodalmat, de végül szakértő kezek közé, jó helyre költöztek. Nekik köszönhetően ismerkedtem meg helyi méhészekkel és a Vernalis méhészbolttal is.

A Vernalis weboldalán most már megvásárolhatók a címkék, büszke vagyok rá, hogy eddig nagyon pozitívak a visszajelzések.

Egyedi, illusztrált mézesüveg címkék

Megrendelő:
Vernalis Bt.

Készült: 2023.

Esküvői emléklap a rajzaimmal

Hosszúhetényi esküvői emléklapok

Általam illusztrált emléklappal kedveskedik a Hosszúhetényi Önkormányzat azoknak, akik házasságot kötnek. Már jó ideje az én rajzaim díszítik ezeket az emléklapokat, de eddig még nem kerültek fel a referenciáim közé.

Az emléklapokra három hosszúhetényi ihletésű képem került, tele helyi nevezetességekkel: a képeken visszaköszön a Zengő, a Hármashegy, a Cseresznyés út, a bánáti bazsarózsák, a vadvirágos rétek, és a falu látképe is.

Hosszúhetényi esküvői emléklap
Esküvői emléklap

Megrendelő:
Hosszúhetényi Községi Önkormányzat

Készült: 2022.

A borítóképet fotózta: Jakab Attila

A pszichológushoz fordulás folyamata képekben

A pszichológushoz fordulás folyamata képekben

Általában minden munkámat fontosnak tartom, és mindet nagyon szeretem. De ha vannak olyanok, amik kiemelkednek a többi közül, akkor azok a segítő illusztrációk, segítő képek. A fejlesztő játékokhoz és könyvekhez készült illusztrációkról már sokat meséltem, ez a mostani feladat viszont talán még közelebb állt hozzám: Egy budapesti kórházi szoba falára készült képeken a pszichológushoz fordulás folyamatát rajzoltam meg, a probléma meglététől a megoldódásig.
Legalább annyira mélyen magamba kellett szállnom a képek elkészítésekor, mint a gyászfeldolgozás témájához készített illusztrációnál, és a rajzolás közben végigéltem néhányszor az egész folyamatot a sötét mélységektől a boldog felszabadulás érzéséig.

A képekkel megpróbáltam megmutatni, amit saját magam is megtapasztaltam már, hogy segítséget kérni, pszichológushoz fordulni nem gyengeség, nem ciki, hanem fontos és szükséges, és elképesztően sokat segíthet.

Megoldódás
A “megoldódás” ábrázolása

Készült: 2023.