Zene a legkisebbeknek: “Csigaház” és “Babzsák”

Csigaház illusztráció

A Pannon Filharmonikusok legkisebbeknek szóló játékos zenei programjaihoz készíthettem el ezeket az illusztrációkat.
A Babzsák sorozat a 3 év alatti csöppségeknek, a Csigaház program pedig az óvodásoknak szól, akik a hangszerekkel is megismerkedhetnek a program végén.
Mindkét kép digitálisan készült, minden milliméterüket élveztem rajzolni, nagyon büszke vagyok rájuk.

Zene a legkisebbeknek: “Csigaház” és “Babzsák” részletei…

Képeslapok karácsonyra

Részlet a karácsonyi képeslapokból

Bár egyre kevésbé divatosak a hagyományos levelek és képeslapok, egy hirtelen ötlettől vezérelve karácsonyi képeslapokat készítettem a legkedvesebb téli hangulatú rajzaimból. Összesen öt féle képpel készültek, némelyik a tengeren túlra is eljutott.

Készült: 2018.

Képeslapok karácsonyra részletei…

Palánkák – Tomi és a kosárlabda

A Palánkák - Tomi és a kosárlabda című mesekönyvet lapozgatják az alkotók (fotó: NNFoto Photography)

Mindig nagy lelkesedéssel állok neki egy-egy új feladatnak, és különösen nagy örömmel tölt el, ha gyerekeknek rajzolhatok. A Palánkák mesekönyvsorozat ötlete már az első pillanatban megtetszett.
A Palánkák – Tomi és a kosárlabda című könyv, és a hozzá kapcsolódó óvodásoknak szóló matricás munkafüzet az első “igazi” keménytáblás mesekönyv, aminek az összes illusztrációját (és minden grafikai feladatot, ami a projekthez kapcsolódott) én készítettem.
Burgmann Detti a legendás (EuroLiga bronzérmes) pécsi kosárcsapat volt játékosa Palánkák sorozat első részében az óvodás korosztállyal ismereti meg a kosárlabdát.

Palánkák – Tomi és a kosárlabda részletei…