Mili baba meséi – egyedi rajzok

Vattacukorfák és karamell dombok közt

Elég sok egyedi rajzot készítettem, készítek, mégis viszonylag kevés került fel eddig a referenciák közé, de igyekszem ezekből is megmutatni időnként néhányat.
Különösen kedves a számomra az a két kép, amiket Mili baba anyukája rendelt tőlem. Attól igazán egyediek, hogy meséket, történeteket illusztrálnak, amiket Mili anyukája saját maga írt, vagy ő mesél a kislányának. A képek egy év különbséggel készültek, és nagyon sok kedves személyes kis apróság, utalás került rájuk.

A képek digitálisan készültek.

Készült: 2019. és 2020.

Mili baba meséi – egyedi rajzok részletei…

Gyászfeldolgozás illusztráció

Gyászfeldolgozás illusztráció

Talán az egyik legnehezebben elkészült illusztrációm ez a kép, ami a Gyászfeldolgozás Módszer témájában készült. Nagyon sokat jelent nekem.
Amikor először hallottam erről a módszerről, akkor nagyon sok érzés, kavargó gondolat, és rengeteg kép jelent meg előttem, de egyiket se tudtam igazán jól megragadni. Éreztem, hogy nagyon fontos téma ez, és nagyon jól szerettem volna megoldani a feladatot. Rengeteg időre, és a kép megálmodójával folyamatos közös gondolkodásra volt szükség ahhoz, hogy végül ez az illusztráció megszülessen.

Gyászfeldolgozás illusztráció
Gyászfeldolgozás illusztráció

Megrendelő:
Graf Orsolya – Hatékony segítség a veszteségek feldolgozásában
www.facebook.com/graforsolya

Készült: 2019.

Repülős kép a gyerekszobába

Egyedi repülős kép

Sok egyedi képet készítek, tervezem, hogy többet be is fogok mutatni referenciaként, de nem véletlen, hogy pont ezt a piros repülős, rókás faliképet választottam elsőként.
Viszonylag ritkán rajzolok állatfigurákat, ezért különösen izgalmasnak ígérkezett a feladat. Digitálisan rajzoltam, egy kisfiú babszobájába készült. Nagyon kedves a szívemnek. Azt hiszem, gyakrabban kellene állatfigurákat és repülőket rajzolnom.

Készült: 2018.