Fejlesztő játék illusztrálása

Fejlesztő játék

A fejlesztő játékok és könyvek illusztrálása nagyon közel áll a szívemhez. Korábban már bemutattam néhány ebben a témában készült munkámat, például az Én is tudok beszélni című könyvet, vagy a Beszéd és helyesírás – Fejlesztő játék R hanggal című játékot.
Medgyesi Zsuzsanna “Fejlesztő játék (Figyeld meg, keresd a helyét, folytasd, számlálj, találd ki!)” című játékához az év első felében készítettem illusztrációkat.
Több kisebb kép készült, amik kártyaként használva számos képesség fejlesztését segítik. A rajzok stílusa a Napsugár Fejlesztő további – már megjelent – játékainak illusztrációjához igazodik.

Részlet a játékhoz készült illusztrációkból
Részlet a játékhoz készült illusztrációkból

Medgyesi Zsuzsanna fejlesztő játékaival a Napsugár Fejlesztő facebook oldalán lehet részletesebben megismerkedni: Napsugár Fejlesztő Facebook

Megrendelő:
Medgyesi Zsuzsanna (Napsugár Fejlesztő)
Napsugár Fejlesztő Facebook

Készült: 2022.

Beszéd és helyesírás – Fejlesztő játék R hanggal

Fejlesztő könyvek és játékok megalkotásában részt venni, mindig igazán nagy öröm és megtisztelő feladat. Ezért nagyon büszke vagyok rá, hogy Medgyesi Zsuzsanna (Napsugár Fejlesztő) legújabb elkészült játékaihoz én készíthettem illusztrációkat.
Ez a játék egy sorozat része, aminek már több elkészült darabja van, ezért a rajzok stílusát úgy kellett megválasztanom, hogy illeszkedjenek ebbe a sorba.

A játékkal, és a sorozat többi részével a Napsugár Fejlesztő facebook oldalán lehet részletesebben megismerkedni: Napsugár Fejlesztő Facebook

Részletek a Beszéd és helyesírás - Fejlesztő játék R hanggal játékból
Részletek a Beszéd és helyesírás – Fejlesztő játék R hanggal játékból

Megrendelő:
Medgyesi Zsuzsanna (Napsugár Fejlesztő)
Napsugár Fejlesztő Facebook

Készült: 2022.

Illusztrált játékkártya

Illusztrált játékkártya

Hosszas rábeszélés után készítettem játékkártyát a rajzaimból. Egy Fekete Péter típusú, párkereső játékra esett a választásom, amihez a rajzaimat használtam.
33 lap, vagyis 33 kép van a csomagban, így ha épp nincsenek játszótársak, akkor nézegetésre, vagy kártyavár építésre is tökéletes.

Készült: 2019.

Illusztrált játékkártya részletei…

Társasjáték születésnapra

Egyedi társasjáték részlete

Egyedi megrendelésre készítettem ezt a születésnapi társasjátékot. Már az első pillanatban rajongtam az ötletért: 40 év, 80 mező, tréfás szerencsekártyák, az ünnepelt eddigi életében meghatározó élmények és mérföldkövek felelevenítése. Igazán egyedi és személyre szóló ajándék született. Nagyon büszke vagyok rá, hogy engem bízott meg az ünnepelt családja a feladattal.

Társasjáték születésnapra részletei…