Beszéd és helyesírás – Fejlesztő játék R hanggal

Fejlesztő könyvek és játékok megalkotásában részt venni, mindig igazán nagy öröm és megtisztelő feladat. Ezért nagyon büszke vagyok rá, hogy Medgyesi Zsuzsanna (Napsugár Fejlesztő) legújabb elkészült játékaihoz én készíthettem illusztrációkat.
Ez a játék egy sorozat része, aminek már több elkészült darabja van, ezért a rajzok stílusát úgy kellett megválasztanom, hogy illeszkedjenek ebbe a sorba.

A játékkal, és a sorozat többi részével a Napsugár Fejlesztő facebook oldalán lehet részletesebben megismerkedni: Napsugár Fejlesztő Facebook

Részletek a Beszéd és helyesírás - Fejlesztő játék R hanggal játékból
Részletek a Beszéd és helyesírás – Fejlesztő játék R hanggal játékból

Megrendelő:
Medgyesi Zsuzsanna (Napsugár Fejlesztő)
Napsugár Fejlesztő Facebook

Készült: 2022.

Én is tudok beszélni – Képeskönyv kisgyermekek beszéd és nyelvi fejlesztéséhez

Az “Én is tudok beszélni” c. könyv borítója

Nagyon megtisztelő volt, hogy engem kértek fel Bittera Tiborné és Dr. Juhász Ágnes “Én is tudok beszélni” című könyvének átdolgozott, modernizált kiadásának illusztrálásához. A könyv kisgyermekek beszéd- és nyelvi fejlesztéséhez nyújt segítséget logopédusoknak és szülőknek.
A képeskönyv 120 oldal, csupa kép. 🙂 Az illusztrációkat a szerzőkkel szoros együttműködésben alakítottunk ki. Nagyon sokat dolgoztunk könyvön, de a közös munka minden pillanatát élveztem, felemelő volt ilyen csapatban dolgozni.
A könyv a Krasznár és Társa Bt. kiadásában jelent meg, az alábbi linken megvásárolható: betubazar.hu/spd/9789638988591/En-is-tudok-beszelni

Megrendelő:
Krasznár és Társa Bt.
betubazar.hu
www.facebook.com/betubazar

Készült: 2021.

Az alábbi galériában ízelítőül megmutatok néhány illusztrációt a könyvből:

Én is tudok beszélni – Képeskönyv kisgyermekek beszéd és nyelvi fejlesztéséhez részletei…